Primul meu site, primul meu blog

Am ajuns in momentul mult asteptat de mine (de aproape un an), in care pot spune ca noul site, www.antochi.ro este online. Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor implicati direct in aceasta actiune a mea, care m-au sprijinit cu sfaturi si incurajari precum si prietenilor care l-au vazut si mi-au transmis felicitari.

Inca nu pot spune ca este finalizat in totalitate. Mai am ceva de lucru la el… mai trebuie adaugate cateva galerii cu imagini optimiste si cu oameni care se iubesc, iubire care ii face sa arate atat de bine. Voi deschide si o sectiune cu bebelusi care sper sa va incante prin inocenta lor.

Despre blog… Da, este primul, initial am spus ca nu voi avea niciodata nevoie de asa ceva, dar acum mi-am schimbat parerea surprinzandu-ma de multe ori citind alte bloguri pe teme de fotografie si nu numai, informatii care m-au ajutat mult in diferite situatii dificile. Este foarte util, in primul rand pentru ca puteti vedea serii noi de imagini si poate mai tarziu sa devina un mijloc de informare pentru cei care vor vrea sa afle fel de fel de ‘tips&triks’ despre prelucrarea imaginilor, avantajele pe care le ofera formatul RAW sau cine stie ce ne mai trece prin minte.

Voi incerca sa scriu cat de des pot, sa raspund la intrebari, atata timp cat nu se abat prea mult de la subiect.

Se anunta un an bun, cu nunti pline de stil si bun gust, cu miri si mirese care va vor incanta privirile prin modul in care isi sarbatoresc ziua in care vor spune DA. Multumirea mea cea mai mare va fi aceea ca aceste fotografii vor starni clientilor mei, si nu numai, zambete sau lacrimi de bucurie.

Tineti aproape! :)

Share

4 Comments

 1. ok said . . .

  good site ahfqou

  Posted September 25, 2008 at 1:08 am | Permalink
 2. MARIO_ANDREEA said . . .

  Foarte frumoase , intr-adevar un mare talent.Mi-au placut mult pozele ,dar as vrea sa stiu preturi si locatiile.Cel mai mult m-au impresionat cele ale lui Radu si Otilia , as vrea tare mult sa stiu unde au fost facute pozele.
  Multumesc

  Posted September 6, 2010 at 2:50 pm | Permalink
 3. Mihai said . . .

  Domnul Constantin , frumoase poze. Succes in continuare

  Posted March 22, 2011 at 4:38 am | Permalink
 4. Mihai Cirstea said . . .

  Mult succes :)

  Posted June 14, 2012 at 4:13 am | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
Weddings Blogs - BlogCatalog Blog Directory