Constantin Antochi si Nik Pekridis seminar fotografie, Brasov

Seminarul de fotografie de nunta organizat de Constantin Antochi si Nik Pekridis a avut loc pe data de 15-16 martie in Brasov. A fost primul de acest gen sustinut de noi, in Romania, imediat dupa o serie de 3 seminarii pe care le-am avut in Atena, la conventia anuala a fotografilor de nunta din Grecia, invitat fiind de “Photo Wedding Stories” - organizatorul acestui eveniment - alaturi de nume consacrate ale fotografiei de nunta mondiale.

Ce s-a intamplat la Brasov a fost categoric peste asteptarile mele, atat ca si numar de participanti, cat si din punct de vedere al calitatii celor care ne-au fost alaturi. Doua zile pline de informatii, de discutii, iesiri la bere, voie buna. Doua zile in care s-au legat noi prietenii intr-un oras deosebit de frumos. Pentru fiecare dintre cei prezenti la acest seminar a insemnat o experienta frumoasa, care, sper eu, ca se va repeta curand.

Tin sa multumesc lui Zoltan Radics si Bogdan Mocanu pentru sprijinul acordat pe perioada sederii noastre acolo, Cosminei Englizian pentru rochiile de mireasa absolut superbe, Hotelului Kolping din Brasov pentru gazduire si pentru privelistea unica pe care am avut-o de la fereastra, Festival 39, Andreei Cojocariu si lui Adrian ca au suportat frigul din ziua sesiunii foto, Dianei Ursu si lui Vaida Ciprian pentru make-up si hair styling, lui Cristian Ivan pentru clipele de neuitat filmate, asistentului meu Adrian Cobzasu, invitatului meu special, Narcis si prietenilor mei din Grecia - Nik Pekridis si Sakis Tsechelidis.

De asemenea nu pot sa nu amintesc de partenerii nostri: Photo Wedding Stories, F64 si Wedding Staff.

Iata si cateva imagini creeate de mine in timpul sesiunii foto.


Share

4 Comments

 1. DANIEL GRITU said . . .

  foarte frumos, felicitari TIC !

  Posted March 27, 2012 at 2:54 pm | Permalink
 2. dora said . . .

  uau am ramas fara cuvinte… pozele sunt superbe si atat de vi

  Posted April 18, 2012 at 10:30 am | Permalink
 3. Carmen said . . .

  ce fotografii frumoase ! ce-i drept, si modelele au fost bune :) imi place mult faptul ca ti-ai definit un stil propriu.

  Posted April 24, 2012 at 2:53 am | Permalink
 4. casutadebani said . . .

  felicitari, foarte reusite fotografiile

  Posted April 26, 2012 at 5:25 am | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
Weddings Blogs - BlogCatalog Blog Directory