Maria si Florin

Despre Maria si Florin, numai de bine! Ne-am simtit deosebit de bine in compania lor, imi amintesc ca vremea nu prea a tinut cu noi in acea zi, fapt ce ne-a obligat sa renuntam la sedinta foto, dar am reusit totusi sa trag cateva cadre cu ei la restaurant.

In alta ordine de idei, zilele trecute am fost la un workshop de fotografie de nunta cu unul dintre cei mai renumiti fotografi portretisti din lume, Yervant, dar din cauza faptului ca timpul imi este dusmanul nr 1 in aceasta perioada, va voi impartasi mai multe despre acest subiect intr-unul din posturile viitoare, bineinteles insotite si de imagini. A fost o experienta uluitoare, fotografi 25 la numar, din toata UE, cu care ne-am inteles de minune pentru ca vorbeam aceeasi limba universala: fotografia.

Share

6 Comments

 1. Claudiu Visan said . . .

  .. nu imi vine sa cred ca ai fost la workshop cu yervant.. foarte tare! Omul face niste fotografii si albume geniale..
  singurul lucru deranjant la el mi se pare atitudinea lui, pare putin agasant, toata nunta pare sa se desfasoare in jurul lui.. e mult prea “intrusive” .. corecteaza-ma te rog daca gresesc!
  Legat de nunta.. foarte interesanta hora cu timp lung de expunere.. nu am mai vazut. Si penultimul cadru e genial.. un sentiment unic.. ahh.. albul parca lasa putin de dorit, ne-ai obisnuit cu alte nuante. Per total, o nunta frumoasa! Felicitari din nou dl Antochi.

  Posted October 14, 2009 at 4:09 pm | Permalink
 2. caphoto said . . .

  este ‘intrusive’ doar la sedintele foto, si totusi… este portretist, cum crezi ca ar putea altfel iesi imaginile lui atat de perfect?

  Posted October 14, 2009 at 4:17 pm | Permalink
 3. Gabriela Szilagi said . . .

  Eu stiu ca nu degeaba ne bateam pe tine la revista sa ne paginezi textele, dar ma lasi cu gura cascata cu pozele de nunti. Sunt su-per-be! Mi-ar fi placut sa te am si eu de fotograf la nunta, dar mi-a picat fisa dupa. Esti un adevarat artist, un super-profesionist si un om remarcabil. Bravo! Fotofrafiile tale surprind la modul artistic si ansamblul si detaliul, dar mai ales trairile subiectilor. E fascinanta fiecare poza in parte. Aici nu e vorba doar de un aparat bun si ceva studii fotografice, e vorba de talent in stare pura.

  Hai ca te-am periat destul pe umarul drept, intoarce-l si pe cel stang: Ce iti mai face frumoasa familie?

  Cu prietenie,
  Gabriela

  Posted October 15, 2009 at 1:33 am | Permalink
 4. Ioana Patrascioiu said . . .

  Felicitari pentru nunta superba! Pozele sunt minunate, se vede ca sunt facute de un artist! Cea cu mama ta cand se uita la voi cum dansati mi se pare extraordinar de emotionanta, mi-a adus lacrimi in ochi. Mi-as fi dorit si eu sa il am fotograf la nunta mea. Bravo!
  Si voi sunteti foarte frumosi. Va pup si sa aveti parte numai de fericire!

  Posted October 15, 2009 at 10:50 am | Permalink
 5. Claudiu Visan said . . .

  Ai dreptate in ceea ce il priveste pe dl Y, acum depinde doar ce stil vrei sa abordezi..

  Posted October 17, 2009 at 2:03 am | Permalink
 6. e uluitor ce faci tu aici, Constantin… e joi seara, vroiam sa lucrez cate ceva (sa proiectez o casa, de exemplu) si in loc de asta stau si ma uit fara sfarsit la fotografiile tale (in urma unei recomandari “banale” de pe FB ale lui Paul A.) Unele dintre ele sunt pur si simplu ametitoare. Nu am cuvinte sa imi exprim admiratia, le-ai pus tu pe toate in pozele tale…

  Posted October 22, 2009 at 1:29 pm | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
Weddings Blogs - BlogCatalog Blog Directory